Ga naar de inhoud

In Wormer bevindt zich deze landelijk gelegen 2-onder-1-kapwoning met een zonnige tuin en een fantastische ligging met uitzicht over de polder!

Deze plek is in één woord fantastisch; landelijk wonen en alle voorzieningen op fietsafstand. Het meest noemenswaardig is het uitzicht aan de achterzijde; hiervandaan heeft u een geweldig uitzicht op het Wormer- en Jisperveld. De ruime tuin is gelegen op het zuiden, dus dat betekent volop zon in de tuin. Een heerlijke plek om te genieten van het fraaie uitzicht!

De woning biedt veel potentie om er een fijne woning van te maken. De woning is netjes onderhouden, maar verdient aan de binnenzijde wel een update. Op de 1e verdieping treft u drie slaapkamers en de badkamer en op de 2e verdieping is een ruime bergvliering. Naast de woning is een oprit met plaats voor twee auto’s.

Het dorpscentrum van Wormer is op de fiets in ongeveer 5 minuten te bereiken. Hier treft u een breed aanbod aan winkels. Daarnaast zijn er in het dorp diverse supermarkten, basisscholen en sportverenigingen. Het dorp Jisp ligt zelfs op loopafstand, hier treft u een restaurant, basisschool, peuteropvang en voor- en naschoolse opvang. Dit maakt het een fijne plek voor gezinnen met opgroeiende kinderen. Voor wandel-, fiets-, en natuurliefhebbers ligt het natuurgebied Wormer- en Jisperveld binnen handbereik met veel recreatiemogelijkheden. Daarnaast is het ook bij uitstek een gebied om per boot te verkennen. De verbindingswegen naar de A7, A8 en A9 zijn eveneens gemakkelijk bereikbaar. U rijdt binnen een half uur naar Amsterdam of Alkmaar.

De indeling is als volgt:
Begane grond: entree, hal met meterkast, toilet en trap naar de 1e verdieping. Lichte woonkamer met houten vloer. Vanuit de eenvoudige keuken toegang tot de bijkeuken en daarvandaan heeft u toegang tot de achtertuin. De tuin is voorzien van een berging en bereikbaar via de oprit aan de zijkant van de woning. De achtertuin is gelegen op het zuiden en grenst aan de achterzijde direct aan het veenweidegebied.

1e verdieping: overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en wasmachineaansluiting. Vanaf de overloop is de ruime bergvliering bereikbaar middels een ladder.

Bijzonderheden:

  • Bouwjaar 1910
  • Woonoppervlakte ca. 83 m2, inhoud ca. 330 m3
  • Perceeloppervlakte 240 m2, gelegen op eigen grond
  • Verwarming en warm water middels cv-installatie (Intergas, 2012)
  • Voorzien van dubbele beglazing
  • Zonnige achtertuin met een fantastisch vrij uitzicht
  • Voorzien van een oprit met parkeergelegenheid voor 2 auto’s
  • Oplevering in overleg

Vraagprijs: € 425.000 k.k.

Heeft u interesse in de woning? Kijk dan voor meer foto's en alle informatie op www.funda.nl.