Ga naar de inhoud
Ik huur

Huurt u een woning van WormerWonen? Dan vindt u hier alle belangrijke informatie die u nodig heeft om prettig te wonen in uw woning van WormerWonen. Denk hierbij aan huur- en geldzaken, zoals hoe u de huur moet betalen of wat u kunt doen als u een betalingsachterstand heeft. Ook voor informatie over onderhoud aan uw woning kunt u hier vinden. En ook kunt u hier terecht voor reparatieverzoeken, informatie over zelf klussen in uw woning of wat u moet doen als u gaat verhuizen. 

Waar vindt u de informatie die u zoekt?

Wilt u weten hoe u voor een huurwoning of garage in aanmerking komt, klik dan op 'Ik zoek' in de menubalk bovenaan de pagina.

Informatie over de nieuwbouw- of onderhoudsprojecten van WormerWonen vindt u als u klikt op 'Projecten' in de menubalk bovenaan de pagina.

Algemene informatie over WormerWonen en nieuws vindt u onder de knop 'Informatie en contact' in de menubalk bovenaan de pagina.

Voor een samenvatting van al deze informatie kunt u ons informatieboekje voor de huurder downloaden.

 

 

Documenten

 

Mijn WormerWonen

Wij bieden u ook graag een stukje digitale selfservice aan via ons huurdersportaal Mijn WormerWonen. Hier kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week allerlei woonzaken zelf makkelijk en snel regelen. Denk aan een reparatieverzoek plannen, uw gegevens inzien of een gesprek met een medewerker aanvragen.

Als u huurder bent van WormerWonen kunt u gratis een account aanmaken.