Nieuws

WormerWonen heeft een nieuwspagina in huis-aan-huisblad Aktief.  U ontvangt de Aktief krant aan huis als u in het verspreidingsgebied van Aktief woont (o.a. Wormerland, Wormerveer en Westknollendam) en een ja/nee of ja/ja stikker op de brievenbus heeft. Hieronder vindt u de nieuwspagina van WormerWonen. Wilt u geen huisaanhuisbladen of reclamefolders ontvangen maar toch de gehele Aktief lezen? Dit kan digitaal of u kunt bij een van de ophaalpunten, waaronder WormerWonen en De Bieb, een exemplaar ophalen.

news-Aktief Magazine WormerWonen

Aktief Magazine WormerWonen


Onze maandelijkse nieuwspagina in Aktief Magazine is onlangs verschenen. U kunt de nieuwspagina lezen op onze nieuwspagina Aktief.


Lees bericht
news-Onze website is vernieuwd!

Onze website is vernieuwd!


Zoals je kunt zien heeft onze website een nieuw jasje! Op 1 november is onze nieuwe website live gegaan. Na de overgang naar een nieuwe automatiseerder afgelopen zomer, was het ook tijd voor een nieuwe website. We hebben gekozen over te gaan op een nieuw en moderner systeem. Hiervoor werken we samen…


Lees bericht
news-PERSBERICHT Oplevering Watermuntstraatflat

PERSBERICHT Oplevering Watermuntstraatflat


Zaterdag 23 oktober was het zover! De oplevering van het eerste woongebouw met 37 duurzame, gasloze woningen van totaal 74 woningen in de hernieuwde Watermuntflats. Directeur-bestuurder John van Nimwegen en wethouder Jeroen Schalkwijk verrichten de officiële opening, waarna genodigden, omwonenden en…


Lees bericht
news-Nieuwspagina Aktief

Nieuwspagina Aktief


Afgelopen week is de Aktief weer uitgekomen met onze maandelijkse nieuwspagina. Benieuwd naar onze berichten? U kunt onze nieuwspagina digitaal lezen of u kunt bij een van de ophaalpunten, waaronder WormerWonen en De Bieb, een exemplaar ophalen.

 

 


Lees bericht
news-Nieuwe partner voor loodgieterswerk

Nieuwe partner voor loodgieterswerk


Op 13 oktober tekenden John van Nimwegen van WormerWonen en Jordy Ras van VBK een samenwerkingsovereenkomst. Vanaf 1 november gaat VBK alle loodgietersonderhoud uitvoeren in onze woningen. 


Lees bericht
news-Tip! Uitleenpunt voor slimme technologie

Tip! Uitleenpunt voor slimme technologie


In de slimotheek kunt u apparatuur lenen die wonen nog veiliger en comfortabeler maakt. Denk aan apparaten als een robotstofzuiger, een tablet of een slimme deurbel. Deze producten kunnen u ondersteunen in uw dagelijks leven. Lees hier meer over dit initatief.


Lees bericht