Ga naar de inhoud
Werken aan kwaliteit

Wij proberen onze manier van werken en onze diensten altijd te verbeteren. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u tevreden bent!

Wij voldoen aan het kwaliteitslabel KWH 
Het Kwaliteitscentrum Woningcorporaties Huursector (KWH) is een onafhankelijk instituut. Het KWH beoordeelt ieder jaar of onze kwaliteit voldoende is om het Label Zorgeloos Huren te krijgen. Sinds wij lid zijn van het KWH (2008) voldoen wij aan de eisen en is het label dus steeds verlengd. Dit verzekert u ervan dat u zorgeloos bij ons kunt huren. En valt er nog iets te verbeteren? Dan gaan wij daar meteen mee aan de slag! Wilt u meer weten over het KWH en het Label Zorgeloos Huren? Kijk dan op de website van KWH.


Het KWH kan contact met u opnemen

Een onderdeel van het onderzoek van het KWH is dat zij van huurders zelf hoort wat hun mening is over WormerWonen. Daarom kunt u een mail ontvangen of gebeld worden. Het KWH stelt u dan vragen over bijvoorbeeld uw nieuwe woning of een reparatieverzoek. Het KWH kan u ook ’s avonds of in het weekend bellen.


Wilt u niet meedoen met het onderzoek van het KWH?

Uw mening vinden wij erg waardevol. We stellen het op prijs als u meewerkt aan het onderzoek. Wilt u niet meedoen? Dat is natuurlijk geen probleem! Mail dan naar info@wormerwonen.nl. Wij zorgen er dan voor dat het KWH u niet belt of mailt.