Ga naar de inhoud
Routebeschrijving

Routebeschrijving met openbaar vervoer

Vanaf het station Wormerveer loopt u de Stationsstraat in, die is gelegen tegenover het station. Aan het eind slaat u rechtsaf en gaat de Zaanweg op langs het water van de Zaan. U gaat linksaf de Zaanbrug over en loopt de straat uit tot de T-kruising. Tegenover u is ons kantoor.


Routebeschrijving met de auto

Via de A7 (vanuit Purmerend, richting Amsterdam):

Bij de afslag Zaandijk/Zaanse Schans/Wormerveer, afritnummer 2, gaat u rechtsaf richting Zaandijk/Zaanse Schans/Wormerveer, de N515. Na de brug over de Zaan doorrijden tot de stoplichten aan de provinciale weg. Hier rechtsaf slaan richting Alkmaar/Wormerveer. Vervolg de weg ± 3 kilometer. Aan uw linkerhand is het station Wormerveer. Bij de stoplichten slaat u rechtsaf de Stationsstraat in. Aan het eind slaat u rechtsaf en gaat de Zaanweg op langs het water van de Zaan. U gaat linksaf de Zaanbrug over en bij de T-kruising gaat u rechtsaf de Mercuriusweg op. Aan uw linkerhand ziet u ons kantoor. U kunt direct links afslaan en staat dan op het parkeerterrein van ons kantoor.


Via de A8 (vanuit Amsterdam/Zaandam, richting Alkmaar/Beverwijk):

Bij de afslag Krommenie/Wormerveer/Wormer rechtsaf. Rechtdoor rijden op Provincialeweg N246 richting West-Graftdijk. Na 1,3 km rechtsaf de Ned Benedictweg op richting Wormer. Over de Prins Clausbrug de Noordweg volgen tot de 3e rotonde. Hier gaat u rechtsaf (eerste afslag) de Mercuriusweg op. Neem de tweede afslag rechts, u staat dan op het parkeerterrein van ons kantoor.

 

Via de A9 (vanuit Haarlem of Alkmaar):

Bij afritnummer 10, Castricum/Uitgeest/Zaandam gaat u richting N8 / N203 naar Wormerveer. Links afslag richting West-Graftdijk nemen (Provincialeweg N246). Na 1,3 km rechtsaf de Ned Benedictweg op richting Wormer. Over de Prins Clausbrug de Noordweg volgen tot de 3e rotonde. Hier gaat u rechtsaf (eerste afslag) de Mercuriusweg op. Neem de tweede afslag rechts, u staat dan op het parkeerterrein van ons kantoor.