Ga naar de inhoud

Elke twee maanden deelt WormerWonen een activiteitenoverzicht in het Nieuwsblad Zaanstad. Hierin informeren wij inwoners uit de Zaanstreek en Wormerland over de laatste ontwikkelingen en activiteiten van WormerWonen. Hier vindt u de editie van 6 juni.

Deze week vertellen wij u over de ondertekening van een intentieovereenkomst voor 20 sociale huurwoningen in Centrumplan Westerkoog. Dit is een project in Koog aan de Zaan dat nieuwe mogelijkheden biedt voor woningzoekenden in de Zaanstreek. Daarnaast schrijven we over de Molenbuurt II waar de sloop- en nieuwbouwplannen steeds duidelijker worden. WormerWonen mocht bij een aantal huurders op de koffie om het te hebben over hoe het nu gaat. En een we behaalden mijlpalen: het plaatsen van warmtepompen in de Koningsvarenstraat draagt bij aan verduurzaming en het KWH-label voor zorgeloos huren is dit jaar weer verlengd. U leest erover in het activiteitenoverzicht.

Nieuwsblad Zaanstad is een huis-aan-huis blad met lokaal nieuws uit de buurt en wordt elke week bij u thuis bezorgd (behalve als u een 'Nee Nee'- of 'Nee Ja'-sticker heeft). U kunt het Nieuwsblad Zaanstad ook online lezen.