Nieuws

Nieuwspagina WormerWonen

Nieuwspagina WormerWonen

13 november 2018

De nieuwspagina van WormerWonen staat deze maand weer in het huisaanhuisblad Aktief. U kunt de pagina ook op deze website lezen.

Lees meer
Afscheid buurtconcierge Theo Hooft

Afscheid buurtconcierge Theo Hooft

07 november 2018

WormerWonen neemt vandaag afscheid van buurtconciërge Theo Hooft. Buurtconcierges van WormerWonen zijn vrijwilligers die een aantal flats en buurten schoon, heel en veilig houden.

Theo hartelijk dank voor je inzet voor onze huurders. We hebben er veel waardering voor dat je ondanks een slechte gezondheid dit werk nog zo lang hebt kunnen doen.

Lees meer
Vernieuwing Plaszoomflats

Vernieuwing Plaszoomflats

01 november 2018

Gisteravond 31 oktober heeft WormerWonen overlegd met de bewoners van de flats aan de Gele lisstraat over de toekomstmogelijkheden van hun flats. WormerWonen wil op deze plek nieuwe duurzame woningen bouwen.

Lees meer
1e paal lift Spatterstraat

1e paal lift Spatterstraat

29 oktober 2018

Vandaag is de eerste paal geslagen voor de lift bij de Spatterstraat flat. Naar verwachting is het heien bij de Spatterstraat a.s. woensdag gereed. Volgende week maandag is de Prins van Oranjeflat aan de beurt.

Lees meer
Vragen over zonnepanelen

Vragen over zonnepanelen

25 oktober 2018

Tijdens de inloopbijeenkomst 'Groen, Gewoon Doen!' op 18 oktober jl. en ook deze week, hebben we gemerkt dat er nog veel vragen leven over de zonnepanelen die WormerWonen onder de naam 'Groen, Gewoon Doen!' gaat plaatsen op de Koningsvarenflats en 200 geselecteerde eengezinswoningen. WormerWonen heeft al deze vragen met de antwoorden in een overzicht gezet. Wij sturen dit overzicht aan alle betrokken huurders. Heeft u ons een vraag gesteld dan vindt u het antwoord in de brief die u een dezer dagen van ons ontvangt. 

Lees meer
pagina 1 van 5