Nieuws

WormerWonen moeilijk bereikbaar

WormerWonen moeilijk bereikbaar

14 januari 2021

Door de kleine bezetting op ons kantoor wegens Corona en het automatiseringsproject waar we mee bezig zijn, kan het zijn dat het iets langer duurt voordat u ons kunt bereiken of dat wij uw bericht over verzoek in behandeling kunnen nemen. Wij doen ons best dit zoveel mogelijk te beperken. De komende tijd werken we bij WormerWonen aan een nieuwe digitale omgeving voor onze huurders. De komende weken zijn wij deze nieuwe digitale omgeving aan het testen en zijn wij mogelijk moeilijk bereikbaar. Excuses voor het ongemak. 

 

Lees meer
In gesprek met de directie van WormerWonen

In gesprek met de directie van WormerWonen

05 januari 2021

WormerWonen wil u zo goed mogelijk betrekken bij de ontwikkeling van nieuwe bouwplannen en onderhoudsprojecten. Heeft u ideeën en wilt u die bespreken met de directie van WormerWonen? Binnenkort organiseren wij daarom één of meerdere gesprekken met onze directeur John van Nimwegen.

Lees meer
  Corona maatregelen WormerWonen

Corona maatregelen WormerWonen

04 januari 2021

WormerWonen heeft in navolging van de adviezen van het RIVM en de overheid maatregelen genomen om besmetting van het Coronavirus te voorkomen.  Ons kantoor is nog steeds gesloten voor bezoekers en onze medewerkers werken zoveel mogelijk vanuit huis. U vindt de laatste stand van zaken op de pagina Maatregelen Corona virus. 

Lees meer
Kerstshow vanuit de Bloesem gemist?

Kerstshow vanuit de Bloesem gemist?

27 december 2020

Dit jaar hebben de Gemeente Zaanstad, het Sociaal Wijkteam, De Zorgcirkel, Vereniging de Bloesem en WormerWonen samengewerkt aan een speciale kerstshow die op 1e, 2e en 3e kerstdag werd uitgezonden via ZaanTV. Heb je de uitzendig gemist? Je kunt de hele kerstshow hier terugkijken! 

Lees meer
Vernieuwde kaderafspraken voor Zaanse coporaties

Vernieuwde kaderafspraken voor Zaanse coporaties

15 december 2020

Op 14 december tekenden de Zaanse corporaties en het Huurdersoverleg Zaanstreek (HoZ) digitaal de vernieuwde kaderafspraken voor de komende vier jaar. De nieuwe afspraken moeten vooral zorgen voor een betere positie voor de huurders door inzicht en heldere afspraken. Lees verder voor het volledige persbericht.

Lees meer
pagina 1 van 12