Nieuws

Benoeming Rein Bakker tot commissaris

Benoeming Rein Bakker tot commissaris

24 mei 2018

Per 1 mei jl. is de heer Rein Bakker benoemd als commissaris bij WormerWonen. De benoeming is conform de nieuwe regelgeving getoetst door de Autoriteit Woningcorporaties. Rein Bakker is woonachtig in de Zaanstreek en is opgeleid als bedrijfskundige. Op dit moment is hij directeur bij de Batavia Groep.

Lees meer
19 mei feest in De Amandelbloesem

19 mei feest in De Amandelbloesem

14 mei 2018

Op zaterdag 19 mei vieren bewoners, vrijwilligers en genodigden de oplevering van de verbouwde woontoren van De Amandelbloesem in Wormerveer.

Lees meer
Afscheid mevrouw Hussaarts van HvH

Afscheid mevrouw Hussaarts van HvH

26 april 2018

Tijdens de ledenvergadering van Huurders voor Huurders(HvH) op 17 april jl. heeft Agnes Hussaarts afscheid genomen als secretaris. 18 jaar lang heeft zij deze functie me toewijding vervuld.

Lees meer
Huurverhoging per 1 juli 2018; 1 of 2%

Huurverhoging per 1 juli 2018; 1 of 2%

10 april 2018

Op 1 juli 2018 verhoogt WormerWonen de huren. De huurverhoging voor sociale huurwoningen is 1% wanneer de huurprijs al gelijk of hoger is dan de streefhuur, de huurprijs die WormerWonen volgens het puntensysteem voor een woning in rekening brengt aan een nieuwe huurder. Indien de huurprijs lager is dan de streefhuur bedraagt de huurverhoging 2%.

Lees meer

Deur verkoop

30 maart 2018

WormerWonen heeft vernomen dat er momenteel weer huis-aan-huis verkopers bij onze huurders aanbellen. Deze verkopers vertellen dat zij samenwerken met WormerWonen, om zoveel mogelijk energiecontracten te verkopen. Bewoners worden dan overgehaald een contract aan te gaan onder het mom dat zij minder hoeven te betalen. Wij verzekeren u dat WormerWonen voor geen enkel product samenwerkt met een bedrijf voor colportage.

Geloof het dus niet als verkopers vertellen dat WormerWonen erbij betrokken is.

Lees meer
pagina 1 van 9