Nieuws

Molenbuurt genomineerd voor Babel architectuurprijs 2020

Molenbuurt genomineerd voor Babel architectuurprijs 2020

20 juli 2020

WormerWonen is trots dat drie gebouwen uit de laatste fase Molenbuurt genomineerd zijn voor de Babel architectuurprijs 2020. Met deze prijs wordt aandacht gevraagd voor de stedenbouwkundige en architectonische veranderingen die de Zaanstreek doormaakt.

Lees meer
Nieuwspagina WormerWonen

Nieuwspagina WormerWonen

16 juli 2020

De nieuwspagina van WormerWonen staat deze maand weer in het huisaanhuisblad Aktief. Dat komt deze maand uit als bijlage bij het Zaans Stadsblad. U kunt de nieuwspagina ook lezen op onze website. 

Lees meer
Woningnood groeit

Woningnood groeit

06 juli 2020

Onder de huidige omstandigheden kunnen woningcorporaties niet voor voldoende sociale huurwoningen zorgen en wordt de woningnood alleen maar groter.  De corporaties komen tot 2035 zo’n 30 miljard euro te kort om voldoende huizen te bouwen, te verbeteren en te verduurzamen. Zelfs als ze tot de grenzen van hun financiële mogelijkheden gaan. Dit blijkt uit het onderzoek dat drie ministeries (BZK, Financiën en EZ) en Aedes, de brancheorganisatie van woningcorporaties, samen lieten uitvoeren.

Lees meer
  Corona maatregelen WormerWonen

Corona maatregelen WormerWonen

02 juli 2020

WormerWonen heeft in navolging van de adviezen van het RIVM en de overheid maatregelen genomen om besmetting van het Coronavirus te voorkomen.  Ons kantoor is nog steeds gesloten voor bezoekers en onze medewerkers werken zoveel mogelijk vanuit huis. U vindt de laatste stand van zaken op de pagina Maatregelen Corona virus. 

Lees meer
De Tuinen, gasfabriekterrein Krommenie

De Tuinen, gasfabriekterrein Krommenie

29 juni 2020

Voor het gasfabriekterrein in Krommenie zijn plannen ontwikkeld. Ooms Bouw & Ontwikkeling heeft het plan ‘De Tuinen’ gemaakt. WormerWonen participeert in dit project met een aantal sociale huurwoningen.  ‘De Tuinen’ is een plan voor een groene en fijne buurt in de Zaanstreek. Waar u samen met buurtgenoten geniet van de omgeving, de rust en elkaar.

Lees meer
pagina 1 van 13