Kijkdag Watermuntflat zaterdag 23 oktober!

12 oktober 2021

Het is zover! Op zaterdag 23 oktober 2021 wordt het eerste woongebouw met 37 appartementen, aan de kant van de Koningsvarenstraat, opgeleverd. De verhuur van de appartementen begint eind oktober van dit jaar. Het volgende woongebouw van 37 appartementen, aan de kant van de Florastraat, word vanaf december 2021 verhuurd. Wij zijn natuurlijk super trots op ons nieuwe woongebouw en willen dit dan ook, nu het weer kán en weer mag, samen met u vieren!

U bent van harte welkom!

Op zaterdag 23 oktober tussen 14:00 en 16:00 uur kunnen omwonenden en woningzoekenden een kijkje nemen in de nieuwe appartementen in de Watermuntstraatflat, in het gebouw aan de kant van de Koningsvarenstraat.

WormerWonen zet een aantal appartementen op de begane grond en de eerste verdieping open voor bezoekers. U krijgt dan een indruk van de grootte en indeling van de twee-, drie- en vierkamerwoningen. Informatie over huurprijzen en plattegronden vindt u ook al op www.wormerwonen.nl/projecten. Kijk op de pagina nieuwbouw bij ‘Vernieuwing Plaszoomflats’.

Uiteraard doen wij er alles aan om de coronamaatregelen de handhaven. Zo hebben we een doorstroomlocatie gecreerd en wij willen u dan ook verzoeken de aanwijzigen van het personeel en de aangegeven looproute te volgen. U komt toch ook?

Meer informatie over de Watermuntflats leest u in de brochure (incl. plattegronden) of op de projectpagina.