Kijkdag sociale huurwoningen Neck Zuid afgelast

02 maart 2020

In verband met het coronavirus is de kijkdag afgelast

In de nieuwe wijk Neck Zuid in Wijdewormer realiseert KBK bouw uit Volendam voor WormerWonen achttien woningen. WormerWonen gaat de woningen, gelegen aan de Sportlaan 4 t/m 38 even, vanaf medio april verhuren als sociale huurwoningen via WoningNet. Het totale project in Neck Zuid bestaat uit 60 eengezinswoningen en drie vrije kavels en is ontwikkeld door BPD.

 

Komt u in aanmerking voor een van deze woningen?

U kunt op deze woningen reageren als u in aanmerking komt voor sociale huur en ingeschreven staat bij WoningNet of Woonmatch. In verband met de huurprijs is een belastbaar jaarinkomen tussen € 31.551 en € 43.574 een voorwaarde. Als u een inschrijving heeft bij Woonmatch kunt u deze laten overzetten bij WoningNet (zie de website van WoningNet of Woonmatch*). Interesse? U bent van harte welkom op de kijkdag op 28 maart van 10 tot 12 uur. Tijdens de kijkdag zijn medewerkers van WormerWonen aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Het adres van de woningen is Sportlaan 4 t/m 38. Entree bouwterrein kruising Munnikdijkweg/Oude provinciale weg. Er is beperkt plaats op het bouwterrein, parkeer zo nodig buiten het bouwterrein langs de weg.

*N.B. “Vanaf het moment dat een woningzoekende via Woonmatch doorgeeft zijn inschrijfduur naar WoningNet over te willen zetten, wordt dit binnen uiterlijk 6 werkdagen door WoningNet verwerkt".

Collectieve verwarming

De warmtelevering in de vier kamerwoningen geschiedt collectief via een pellet centrale die zal worden opgericht en geëxploiteerd door stadsverwarming centrale Purmerend. Elke woning krijgt daarvoor een zogenaamde stadverwarmingsunit bij de woningentree.

 

Meer informatie en een brochure op www.wormerwonen.nl projecten, nieuwbouw Wijdewormer.