Nieuws

Nieuwspagina WormerWonen

Nieuwspagina WormerWonen

17 mei 2021

Afgelopen week is de Aktief weer uitgekomen met onze maandelijkse nieuwspagina. Met ingang van 2021 heeft de Aktief een nieuw jasje gekregen. Ze zijn van een krant overgegaan naar een echt magazine! U kunt de nieuwspagina ook lezen op onze nieuwspagina Aktief.

Lees meer
Welkom Rob!

Welkom Rob!

11 mei 2021

Sinds 3 mei heeft WormerWonen er een nieuwe kracht bij, Rob Teunissen. Rob neemt de werkzaamheden op de huurincasso waar en ondersteunt ons in gedurende een drukke periode door een automatiseringsproject. Rob is een enthousiasteling met veel ervaring in de corporatiesector. Hartelijk welkom, Rob. Wij wensen je heel veel succes!

Lees meer
Onze woningen in 2020 in één oogopslag

Onze woningen in 2020 in één oogopslag

10 mei 2021

In april werd ons jaarverslag gepubliceerd. Hiervoor hebben wij infographics laten maken om de belangrijkste, mooiste en meest bijzondere activiteiten en resultaten van WormerWonen uit te lichten. Elke maand lichten we één onderwerp uit. Bekijk hier de infographic over onze woningen! 

Lees meer
Aan het werk in de tuin

Aan het werk in de tuin

01 mei 2021

Het is weer mei, tijd om weer lekker de tuin op te knappen. Bent u huurder van WormerWonen en is uw tuinpad verzakt? Als huurder kunt u eens in de 3 jaar zand aanvragen om uw erf (bestrating) op te hogen. U kunt 3, 4 of 5 m³ aanvragen. U gebruikt het zand om het standaard bestraatte gedeelte van uw erf op te hogen. Meestal gaat het om een pad van 3 tegels breed vanaf de voor- of achterdeur naar de poort of stoep. U vraagt zand aan via de afdeling Wonen: (075) 642 64 21.

Lees meer
Eenmalige huurverlaging

Eenmalige huurverlaging

20 april 2021

Voor huurders van WormerWonen met een laag inkomen en een hoge huur, is dit jaar een huurverlaging geregeld. Hier hoeft u zelf niets voor te doen. Inmiddels zijn alle huurders van WormerWonen die in aanmerking komen voor deze eenmalige huurverlaging hierover geïnformeerd.

Lees meer
pagina 1 van 15