Nieuws

Huurverhoging 2017 gemiddeld 0,3 %

Huurverhoging 2017 gemiddeld 0,3 %

24 april 2017

WormerWonen verhoogt per 1 juli a.s. de huren met gemiddeld 0,3 %. Hiermee zorgt WormerWonen dat de huren betaalbaar blijven. Lees meer over de huurverhoging 2017.

Lees meer
Direct online afspraak voor reparatie maken

Direct online afspraak voor reparatie maken

18 april 2017

Huurders van WormerWonen kunnen nu rechtstreeks een afspraak voor een reparatie maken. Dit kan via het huurdersportaal Mijn WormerWonen. Heeft u zich hierop geregistreerd dan kunt u op Mijn WormerWonen inloggen en een afspraak met de aannemer maken. U ziet dan ook een overzicht van de reeds door u aangevraagde reparaties. Op Mijn WormerWonen kunt u ook uw gegevens en betaaloverzicht inzien, uw gegevens aanpassen of de huur opzeggen.

Omdat de website zich aanpast aan alle mobiele apparaten kunnen huurders ook via de mobiele telefoon of hun tablet een reparatieverzoek inplannen, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Lees meer
Nieuwspagina WormerWonen in Aktief

Nieuwspagina WormerWonen in Aktief

18 april 2017

De nieuwspagina van WormerWonen staat weer in de Aktief krant van april. U kunt de nieuwspagina ook op onze website lezen.

Lees meer

Vacatures Raad van Toezicht WormerWonen

07 april 2017

WormerWonen heeft twee vacatures voor de Raad van Toezicht. Meer informatie vindt u op www.publicspirit.nl . U kunt tot 8 mei a.s. reageren op deze vacatures.

Lees meer

Vacature Geschillencommissie

03 april 2017

De Geschillencommissie Parteon-ZVH-Wormerwonen zoekt:

 

een lid uit de kring van de huurders

 

De Zaanse corporaties Parteon, ZVH en WormerWonen beschikken over een gezamenlijke klachtencommissie, bekend als de Geschillencommissie. Deze commissie heeft tot doel om klachten van huurders over het handelen of nalaten van een medewerker van of namens de corporatie in behandeling te nemen en te adviseren over de afhandeling daarvan.

Lees meer
pagina 1 van 11